• Make Healthy Choices

2 Tips Om De Temperatuur In Je Huis Te Regelen Zonder Energie Te Verspillen, Wat Kun Je Precies Doen Om Echt Effectief Te Werk Te Gaan In Nederland?

Elektriciteits- en gasrekeningen stijgen van jaar tot jaar en tasten de koopkracht van huishoudens aan. Maar sommigen besloten actie te ondernemen om de controle te nemen. We gingen naar de ontdekking van hun methoden door besparingen van kaarslicht uit te sluiten om u slechts 15 effectieve en onmiddellijke effecten op uw koopkracht te geven.

De meest goedkope verzekering die je kunt inbouwen in het verlagen van je energierekening is door online te beginnen met een energieleverancier vergelijken waardoor je flink kosten kunt besparen.

Het Regelen Van De Temperatuur Van Elke Kamer Is Een Garantie Voor Besparingen.

Verwarming is vaak het eerste item van energieverbruik , ver voor op koken, huishoudelijk warm water, apparaten, verlichting en technologieën. Om energie te besparen, is het daarom beter om dichter bij uw werkelijke behoeften te verwarmen.

Vergeet ook niet om de verwarming te verminderen of minimaliseren in kamers waar u niet woont! De gang of het toilet zijn twee voorbeelden: het heeft geen zin ze oververhit te maken. Ten slotte zorgen lage temperaturen voor een betere slaap, terwijl ze geld besparen.

verzekering en energie vergelijker

  • 19 ° C in de woonkamers;
  • 21 ° C in de badkamer;
  • 16 ° C in de kamers;
  • en een daling van 3 graden in alle kamers ‘s nachts (behalve de kamers).
  • Om de temperatuur op een lokale manier te regelen, moet u thermostatische kleppen installeren .
  • Door de temperatuur met 1 ° C te verlagen, bespaart u gemiddeld 7% op de stookkosten . Een goede reden om een ​​trui aan te doen!

Programmeer Of Regel Uw Verwarming Op Afstand

Om te voorkomen dat u energie verspilt, is het programmeren en plannen van de temperatuur van uw huis een belangrijke troef. Dit kan worden bereikt door een aangesloten en / of programmeerbare thermostaat te installeren en zo de temperatuur tijdens perioden van afwezigheid te verlagen om alleen in uw aanwezigheid te verwarmen.

Het is mogelijk om elke dag van de week anders te programmeren en het daarom vooral voor het weekend te regelen met bijvoorbeeld een gereduceerde nacht. De bedieningsfuncties van deze thermostaten kunnen het energieverbruik tot 20% verlagen . Er zijn verschillende soorten thermostaten om de temperatuur van uw huis te regelen, tegen verschillende kosten: