• Make Healthy Choices

Het Reinigen Van De Mobiele Telefoon, De Informatiegids Die Er Voor Zorgt Dat Je Display ECHT Schoon Wordt In 2019!

We hebben onze smartphones overal. Omdat het logisch is dat de mobiele telefoon in het dagelijks leven snel vervuild is en verbindingen vuil zijn. Gebruik deze handige tips om uw smartphone of tablet snel schoon te maken. Daarnaast willen we je ook alvast wijzen op het feit dat je door middel van mobiele telefoon abonnement aanbiedingen of sim only abonnementen vergelijken altijd een grote besparing of beste deal oplevert.

Reinig je display met een microvezeldoek

Wie kent het niet? Uitgesmeerde displays irriteren vrijwel iedereen. Reinigingsdoekjes van microvezel en lenzenvloeistof zijn bijzonder geschikt voor het verwijderen van de vettige laag vuil.

  • Dit werkt meestal in een droge toestand. Bovendien kunt u ook een shot reinigingsvloeistof gebruiken. Hier zijn bijvoorbeeld reinigingsmiddelen voor brillenglazen. Spray eenvoudig op het display en veeg met de microvezeldoek.

Een beschermer voor je scherm is een echte aanrader

Om ervoor te zorgen dat het schermoppervlak op smartphones en tablets niet eens wordt aangetast, kunt u ook speciaal ontworpen voor uw apparaat beschermende films. Dit beschermt het scherm, maar voorkomt geen vuil en bacteriën. De dia’s kunnen echter snel en gemakkelijk worden vervangen.

Ontsmettende spray voor optimale hygiëne

In het dagelijks leven hopen zich een aantal bacteriën en vuil op op aanraakschermen. Om de gevaarlijke bacteriën onder controle te houden, moet u het scherm van uw smartphone of tablet regelmatig opruimen met antibacteriële sprays. Overeenkomstige ontsmettingsmiddelen zijn te vinden in drogisterijen en apotheken .

Wattenstaafjes voor de lastige plekjes

U kunt wattenstaafjes gebruiken om verbindingen zoals een hoofdtelefoonaansluiting of batterij en de binnen behuizing van mobiele telefoons schoon te maken. De stokjes binden het grofste vuil en verwijderen pluisjes. Let op: een natte reiniging met natte sticks is hier taboe.

Ook een tandenstoker voldoet, let wel op!

Voor zeer kleine ruimtes kunt u een tandenstoker gebruiken om langs de groeven te rijden. Vaak worden smartphones bijvoorbeeld niet meer goed opgeladen omdat er te veel stof is neergeslagen op de batterij-ingang.

  • Ook geschikt voor tandenstokers om het vervelende stof te verwijderen. Als alternatief zijn er beschermhoezen voor verbindingen die voorkomen dat verbindingen afstoffen.

Elastische schoonmaakmiddelen

Met dit type boetseerklei kunt u oppervlakken reinigen met structuren, zoals computertoetsenborden. Maar ook voor het reinigen van mobiele telefoons, zoals BlackBerry-apparaten, kan de herbruikbare massa goed worden gebruikt. Het elastische reinigingsdeeg komt vooral goed in kleine, moeilijk bereikbare ruimtes en absorbeert het vuil formeel.

Ga zorgvuldig om met je mobiele telefoon

Eigenlijk een triviale, maar belangrijke tip. Smartphones of tablets gaan langer mee, hoe zorgvuldiger u ermee omgaat. Dit betekent in de praktijk: plaats de mobiele telefoon bijvoorbeeld niet met het display op tafels of andere oppervlakken. Kruimels en vuil kunnen het display beschadigen of vervuilen.

  • Ook moet de smartphone niet in dezelfde zak worden bewaard als de sleutelhanger. Ook niet goed voor de apparaten is om ze te dragen in handtassen of rugzakken, vooral als je geen beschermhoes hebt.