• Make Healthy Choices

Welke Boekhoudsoftware Is Een Van De Betere Administratiepakketten Van Dit Moment In 2019? Lees Het Hier Direct!

 

Bekijk onze eenvoudige en eenvoudige vergelijking van de top 10 boekhoud software tools op de markt in 2019. In dit volledige overzicht van de resource management software, vindt u de beste administratie software tools, samen met een eenvoudige uitleg van de criteria die worden gebruikt om deze high-performance tools te kiezen.

 • U vindt er ook algemene beschrijvingen van elk gereedschap, screenshots, scores en een vergelijkingstabel die u zullen helpen het aantal opties te verminderen. Bovendien beantwoorden we alle veel gestelde vragen over administratiesoftware; u leert wat resource management software is en hoe het uw manier van werken kan veranderen om effectiever en productiever te zijn.
 • Het beheren van uw computer zonder een goed plan of een goed hulpmiddel kan een totale nachtmerrie zijn. En dat is waarschijnlijk de reden waarom je hier bent. Je weet dat er een betere manier moet zijn om je middelen en je team te beheren, toch?

boekhoud software

Welke administratiesoftware is tegenwoordig een goede keuze?

Je hebt je lade vol met halfslachtige verzoeken om middelen en diva’s die alleen met bepaalde klanten of op bepaalde soorten projecten werken. Voeg daarbij de combinatie van projecten, aannemers, derden en freelancers, gekke klanten, vakantie en ziekteverzuim, en het op tijd afronden van elke klus kan ingewikkeld zijn. Je weet dat je een soort human resource management software nodig hebt om met een plan te komen dat werkt, maar welk plan? En hoe kies je ervoor?

Vergelijkende criteria van administratie software

Om ze op te nemen in deze lijst van administratiesoftware, heb ik tools geëvalueerd op basis van de volgende criteria:

 • User Interface (UI): Hoe goed is het ontworpen? Biedt het een duidelijk overzicht en intuïtieve navigatie?
 • Bruikbaarheid: Is dit resource management systeem gemakkelijk te leren en te beheersen? Zijn er tutorials en trainingen? Biedt het bedrijf goede technologie en gebruikersondersteuning?
 • Functies & Functionaliteit: Hoeveel van de belangrijkste functies en functies biedt de resource management software en hoe krachtig zijn ze? Ik heb specifiek gezocht:
 • Programmeer- en opdrachtinstrumenten: is het gemakkelijk om de juiste mensen in de juiste projecten te plaatsen? Het omvat eenvoudige kalenders, rasters, de mogelijkheid om deadlines en afhankelijkheden in te stellen en de mogelijkheid om resources te slepen en te verplaatsen. Automatische planningsfuncties zijn een groot voordeel.
 • Vaardigheden volgen: kunt u bepaalde medewerkers vinden op basis van hun specifieke vaardigheden en beschikbaarheid? Het omvat de mogelijkheid om de schema’s van werknemers in te voeren, profielen aan te maken met hun vaardigheden en eenvoudig te zoeken op vaardigheden. Bovendien bieden de beste tools krachtige zoekfunctionaliteit waarmee u kunt filteren op vrijwel elke projectvariabele: tag, afdeling, klant, enz.

Welke zaken zijn nog meer belangrijk als je een administratieprogramma gaat vergelijken

 • Prognose: Bevat de prognose van het personeel of de vraag om u te helpen plannen voor de toekomst? Dit betekent dat de software gegevens verzamelt over verkoop, ontwikkeling, releases, schema’s (etc.) en aanbevelingen doet om u te helpen anticiperen op de vraag.
 • Gebruiksmanagementtools nemen meestal de vorm aan van analyse- en rapportagefuncties die informatie verschaffen over de capaciteit, het gebruik en de prestaties van projecten, klanten en individuen. Veel tools stellen u ook in staat om uw volledige projectportefeuille te analyseren.
 • Integraties: Is het eenvoudig om verbinding te maken met andere tools? Is er een standaard integratie?
 • Waar voor uw geld: Hoe passend is de prijs in overeenstemming met de kenmerken, mogelijkheden en gebruiksmogelijkheden? Is de prijsstelling duidelijk, transparant en flexibel?